school
school
school

Een van de mogelijkheden om als ouder/verzorger betrokken te zijn bij de school is het lidmaatschap van de actieve oudervereniging. De oudervereniging denkt en helpt mee bij de voorbereiding en uitvoering van tal van activiteiten die op De Vrijheit worden georganiseerd.
De oudervereniging vergadert ongeveer acht keer per schooljaar. Deze vergaderingen zijn openbaar, iedereen is van harte welkom. Voorbeelden van activiteiten waarbij de oudervereniging betrokken is: Sinterklaasviering, kerst- en paasviering, schoolreis, ouderavonden, afscheid schoolverlaters, musical, diverse hand- en spandiensten enz. De oudervereniging draagt financieel bij aan onder andere de genoemde activiteiten, waarvoor door de school van overheidswege geen subsidie wordt ontvangen. Om die reden wordt van iedere ouder/verzorger een jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage gevraagd.
De statuten van de oudervereniging zijn te vinden op de website. Formulieren kunt u terugvinden onder documenten.

U kunt ook de oudervereniging mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.