Hoera, de Flessenpost heeft een redactie!

redactie

Wil je iets weten over de Flessenpost of heb je iets te melden? Vertel het aan:

 
Uit Groep 8: Tim en Sacha

timsacha

Mijn naam is Tim Kloss, ik ben 11 jaar, ik zit in groep 8. Mijn hobby's zijn voetballen en computeren. Ik wil bij de schoolkrant omdat ik het heel leuk vind om voor de kinderen het nieuws in een krant te zetten, zodat zij ook weten wat er allemaal gaande is op school! 

Sacha: hobby's vissen en breakdance. Ik vind het leuk om bij de Flessenpost te zitten, omdat je veel kan vertellen over mezelf en ik vind het leuk om te interviewen.

Uit groep 7: Luna en Kas

lunakas

Hoi, ik ben Luna de Bruin, ik ben 10 jaar. Ik houd van: hockey, zwemmen, fietsen, hardlopen (triathlon), tekenen en lezen!

Hallo, mijn naam is Kas. Ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7. Ik hou van voetbal en sport. Ik wil in de redactie, want het is leuk om te doen. Ik zou graag willen schrijven over sport!

 

Uit groep 6: Bo en Sil

BoSil

Hallo, hoi allemaal. Ik ben Bo. En ik zit deze keer in de redactie van de Flessenpost. En ik zit erin omdat ik het leuk vind om te schrijven en foto's te maken. Je kan post bij mij ook inleveren. Doei, groetjes, Bo

Ik ben Sil, en mijn hobby's zijn: voetballen en tennissen. Ik vind het leuk bij de redactie omdat ik juist dingen graag deel.


Uit groep 5: Jessy en Nica

JessyNica

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen: ik ben Jessy Schellevis, 8 jaar oud en ik zit in groep 5. Ik heb 1 zus, Mel, en die zit in groep 8. Ik heb een hele lieve hamster, Speedy, en een top hond, die heet Diesel. Ik vind het super leuk dat ik mee doe met de Flessenpost. Mijn hobby's zijn voetballen en gamen.

Ik heet Nica, ik ben 8 jaar. Mijn hobby's zijn knutselen en handbal en buiten spelen. Mijn beste vriendjes en vriendinnetjes zijn Jessy, Vera, Sam, Britt, Zusannah, Linsyey. Mijn juf heet Josien en ik zit in groep 5 en ik ga als ik 9 ben op surfen.

 

En dan hebben we ook nog 2 speciale reporters die op zoek gaan naar nieuws in het dorp: Marijn en Nina

marijnnina

Ik ben Marijn Snijders, ik ben 10 jaar. Ik houd van turnen, tekenen, lezen, rekenen en verhalen schrijven. Ik ben special reporter....

Hallo, ik ben Nina van der Meij, 10 jaar, ik vind het leuk om aan de Flessenpost te werken. Samen met Marijn ben ik special reporter! Doei.

(PS. alle foto's zijn gemaakt door Kas!)

 

En dit zijn onze lievelingsliedjes:

Kas: Lalala

sasha: skrillex bangarang  

 

Vind je het ook leuk om bij de redactie te komen?  

Vind je het ook gaaf om interviews te doen, te schrijven, te tekenen, foto's of filmpjes te maken of samen met andere kinderen aan de website te werken? In het voorjaar komen er nieuwe kinderen aan de beurt. Maar je kunt ook alvast aan de slag: alle stukjes zijn welkom!

 

reporter